fbpx

Tandarts in Ypenburg nodig?

Bent u op zoek naar een tandarts in Ypenburg voor uzelf of voor het hele gezin? Dan kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp in Ypenburg. Een zeer professioneel tandartsenpraktijk met ervaren tandartsen in dienst.

Onze tandartsen willen graag iedereen erop wijzen dat goede mondhygiëne erg belangrijk is op dagelijkse basis. We poetsen en flossen natuurlijk onze tanden. Wie weet doet u er wel nog meer aan om uw gebit dagelijks schoon te houden. Dan bent u goed bezig!

Woont u in de wijken Ypenburg, Nootdorp of Leidschenveen in Den Haag? Dan kunt u zich inschrijven bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Onze tandartsen in Leidschenveen en Nootdorp zijn vakkundig en goed met kinderen.

Tandheelkundig Centrum Nootdorp voor een gezond gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tandarts in Nootdorp Upenburg Brasserhout Leidschenveen

Tandheelkundig Centrum Nootdorp

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Nootdorp voeren periodieke gebitscontroles uit. Daarnaast is het mogelijk om wortelkanaalbehandelingen te ondergaan en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt de praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is bij ons altijd ruimte voor nieuwe patiënten.

Voor mensen in Ypenburg en omgeving is de praktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Uw tanden zijn in veilige handen en op een betrouwbaar adres. De tandarts voor Ypenburg is namelijk aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

calendar_today Maak een afspraak

De diensten van onze tandartspraktijk

Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het aanbod is ruim: tandheelkundige behandelingen (zowel voor volwassenen als voor kinderen), implantologie, esthetische tandheelkunde en preventie. Onze overige behandelingen zijn: mondhygiëne, kronen en bruggen, CEREC, sealen, tanden bleken, orthodontie, facings en fillers. Het is zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden. Bij dé tandarts in Ypenburg.

Alle behandelingen op één adres bij dé tandarts in Den Haag

Waarom kiezen voor onze tandartsenpraktijk?

✓ Wij lossen hele uitgebreide bot defecten op
✓ Tandheelkunde is van heel hoog niveau
✓ Tandartsen volgden veel opleidingen in het buitenland, daardoor dus heel vaardig
✓ Alle specialisten onder één dak
✓ Van implantaat tot prothese
✓ Dé spoed tandarts in Ypenburg
✓ Beoordeeld 9/10 op Zorgkiezer.nl
✓ Garantie op de hoogste kwaliteit
✓ Met liefde, passie en vakmanschap
✓ Denkt mee over uw gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tandheelkunde voor kinderen bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp

Bij kinderen zijn gaatjes in het melkgebit het meest voorkomende probleem. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven en richten we ons op preventie. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde.

Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts. U leert ze tevens dat van jongs af aan een tijdig bezoek aan de tandarts in Ypenburg voor iedereen belangrijk is en erbij hoort.

Voorkomen is beter dan genezen

Als ouder wordt u daarnaast bij ons ingelicht over hoe gaatjes voorkomen kunnen worden. U als ouder heeft hier het beste zicht op. Wij geven u graag de juiste tips mee. Waarmee u kunt waarborgen dat het gebint van uw kind zich gezond blijft ontwikkelen.

De voorlichting die u krijgt, bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies. Maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit.

Een mooie glimlach voor het hele gezin!

calendar_today Maak een afspraak

Tweemaal daags twee minuten poetsen

We hebben het allemaal geleerd: twee keer per dag, twee minuten tandenpoetsen. Een hele grote groep mensen houdt zich hier dan ook keurig aan. Maar wat men vaak vergeet, is dat twee keer per jaar een periodieke controle bij de tandarts in Ypenburg óók hoort bij een goede mondverzorging.

Waarom twee keer per jaar voor controle naar de tandarts gaan belangrijk is? Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in uw lichaam. Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk.

Naar de tandarts gaan voor een gezond gebit

Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijft u daarom nu in bij de tandarts in Ypenburg. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Wat doet de mondhygiënist(e)?

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn ook werkzaam in de tandartspraktijk voor de regio Ypenburg. Zij richten zich vooral op de preventie. Zo zullen zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

calendar_today Maak een afspraak

Het takenpakket van de mondhygiënist

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast worden er door onze mondhygiënisten een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Mondhygiënsten richten zich voornamelijk op de preventie

Tanden bleken en andere gebitsverfraaiing

Voorheen lag de focus op alleen de functie van het gebit. In de huidige moderne tijd is er ook steeds meer ruimte gekomen voor het uiterlijke aspect. Een mooie, witte glimlach is de standaard waar steeds meer mensen aan willen voldoen. En heeft u die niet al zo wit als u zou willen van uzelf? Dat kan tegenwoordig gewoon bij de tandarts in Ypenburg veranderd worden.

Aantal tinten lichter

Uiteindelijk kan door voeding de kleur van uw tanden veranderen en daarom is het mogelijk uw tanden te laten bleken. Met een aantal tinten lichter haalt u weer de kleur van vroeger terug. U kunt in onze praktijk uw tanden laten bleken, maar ook op andere manieren uw gebit laten verfraaien.

calendar_today Maak een afspraak

Onzichtbare beugel

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel.

Een mooie, witte glimlach is de standaard geworden

Facing

Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Lachlijnen en kraaienpootjes verminderen

Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Vraag gerust naar de opties bij uw bezoek aan uw tandarts in Ypenburg.

Afspraak maken bij een tandarts in Ypenburg

Als u een afspraak wilt maken bij onze tandartspraktijk nabij Ypenburg, kunt u van maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00 – 17.00 uur naar 015 285 1000 of online een afspraak maken. Daarnaast zijn we ook te bereiken via info@tandarts-nootdorp.nl.

calendar_today Maak een afspraak

Heeft u al een afspraak staan, maar wilt u deze annuleren of wijzigen? Wij vragen u dan vriendelijk om dit uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Wilt u zich bij ons inschrijven als nieuwe patiënt? Dan kunt u dat gemakkelijk online doen. Wij zullen uw inschrijvingen digitaal bevestigen en u kunt uw eerste afspraak direct bij ons inplannen. Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk nabij Ypenburg waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

Inschrijven

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts LeidschenveenEsthetische tandheelkunde | Implantologie | Tandheelkunde