Tandartspraktijk gevestigd nabij Ypenburg
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Tandarts in Ypenburg

Bent u op zoek naar een tandarts in Ypenburg voor uzelf of voor het hele gezin? Dan kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp in Ypenburg. Wij zijn een zeer professioneel tandartsenpraktijk met ervaren tandartsen in dienst.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Waarom kiezen voor onze tandarts nabij Ypenburg?

Ons team van deskundige tandartsen willen graag iedereen erop wijzen dat goede mondhygiëne erg belangrijk is op dagelijkse basis. Wij poetsen en flossen uiteraard dagelijks onze tanden. U ook? Wellicht doet u nog meer om uw gebit dagelijks schoon te houden, u bent dan zeer goed bezig!

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Gespecialiseerd

  Onze praktijk heeft alle specialisten in huis

 • Meedenkend

  Wij denken mee over de gezondheid van uw gebit

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Ons team straalt veel liefde, passie en vakmanschap uit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tandheelkundig Centrum Nootdorp Goede tandarts in Ypenburg

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Nootdorp voeren periodieke gebitscontroles uit. Daarnaast is het mogelijk om wortelkanaalbehandelingen te ondergaan en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt de praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is bij ons altijd ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich aanmelden bij onze tandartspraktijk door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor mensen in Ypenburg en omgeving is de tandartsenpraktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Uw tanden zijn bij ons in veilige handen en op een betrouwbaar adres. De tandarts voor Ypenburg is namelijk aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Er vroeg bij zijn Tandheelkunde voor kinderen

Bij kinderen zijn gaatjes in het melkgebit het meest voorkomende probleem. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven en richten we ons op preventie. Onze tandartspraktijk is dan ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde.

Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts. U leert ze tevens dat van jongs af aan een tijdig bezoek aan de tandarts in Ypenburg voor iedereen belangrijk is en erbij hoort.

Een gebit waar je nog lang mee door kunt De gezondheid van een kindergebit

Als ouder wordt u daarnaast bij ons ingelicht over hoe gaatjes voorkomen kunnen worden. U als ouder heeft hier het beste zicht op. Ons team van kindertandartsen geeft u graag de juiste tips mee. Waarmee u kunt waarborgen dat het gebit van uw kind zich gezond blijft ontwikkelen.

De voorlichting die u krijgt, bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies. Maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een kindergebit.

Zelf goed voor uw tanden zorgen Tweemaal daags, twee minuten poetsen

We hebben het allemaal geleerd: twee keer per dag, twee minuten tandenpoetsen. Een hele grote groep mensen houdt zich hier dan ook keurig aan. Maar wat men vaak vergeet, is dat twee keer per jaar een periodieke controle bij de tandarts in Ypenburg óók hoort bij een goede mondverzorging.

Waarom twee keer per jaar voor controle naar de tandarts gaan belangrijk is? Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in uw lichaam. Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Periodiek uw gebit laten controleren Naar de tandarts in Ypenburg gaan voor een gezond gebit

Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijft u daarom nu in bij de tandarts in Ypenburg. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod. Welke behandeling u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Een team van specialisten Wat doet de mondhygiënist(e)?

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn ook werkzaam in de tandartspraktijk voor de regio Ypenburg. De mondhygiënst(e) richt zich voornamelijk op preventie. Zo zal hij of zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees (weer) gezond kunt houden.

Met een frisse mond naar huis Het takenpakket van de mondhygiënist

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast worden er door onze mondhygiënisten een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Mooie, witte tanden Tanden bleken en andere gebitsverfraaiing

Voorheen lag de focus op alleen de functie van het gebit. In de huidige moderne tijd is er ook steeds meer ruimte gekomen voor het uiterlijke aspect. Een mooie, witte glimlach is de standaard waar steeds meer mensen aan willen voldoen. En heeft u die niet al zo wit als u zou willen van uzelf? Dat kan tegenwoordig gewoon bij de tandarts in Ypenburg veranderd worden.

Uw tanden laten bleken Aantal tinten lichter

Uiteindelijk kan door voeding de kleur van uw tanden veranderen en daarom is het mogelijk uw tanden te laten bleken. Met een aantal tinten lichter haalt u weer de kleur van vroeger terug. U kunt in onze praktijk uw tanden laten bleken, maar ook op andere manieren uw gebit laten verfraaien. Wilt u meer informatie over tanden bleken? Kom dan met ons in contact, wij beantwoorden graag uw vragen.

Uw gebit laten corrigeren Onzichtbare beugel

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel. Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Dunne porseleinen laag laten aanbrengen Facing

Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig veel langer met hun natuurlijke gebit.

Lachen zoals vroeger Lachlijnen en kraaienpootjes verminderen

Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Vraag gerust naar de opties bij uw bezoek aan uw tandarts in Ypenburg.

Neem nu contact op Afspraak maken bij een tandarts in Ypenburg

Als u een afspraak wilt maken bij onze tandartspraktijk nabij Ypenburg, kunt u van maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00 – 17.00 uur naar 015 285 1000 of online een afspraak maken. Daarnaast zijn we ook te bereiken via info@tandarts-nootdorp.nl.

Heeft u al een afspraak staan, maar wilt u deze annuleren of wijzigen? Wij vragen u dan vriendelijk om dit uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven.

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan Inschrijven als nieuwe patiënt bij de tandarts in Ypenburg

Wilt u zich bij ons inschrijven als nieuwe patiënt? Dan kunt u dat gemakkelijk online doen. Wij zullen uw inschrijvingen digitaal bevestigen en u kunt uw eerste afspraak direct bij ons inplannen. Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk nabij Ypenburg waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over een van onze behandelingen.

Een veelzijdige praktijk nabij Ypenburg waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk nabij Ypenburg

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak bij onze tandarts nabij Ypenburg

calendar_today Maak een afspraak

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts LeidschenveenEsthetische tandheelkunde | Implantologie | Tandheelkunde