NVOI erkende implantoloog en MSC implantoloog
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Invisalign® reviews

Op zoek naar Invisalign® reviews en ervaringen? Invisalign® is een zeer populaire behandeling onder volwassenen die geen beugel willen, maar toch graag een recht gebit willen. De beugel is doorzichtig en valt daardoor niet op. Men draagt ongeveer 5 tot 16 maanden lang iedere 2 weken een andere Invisalign® aligner, met als doel om een prachtig recht gebit te realiseren. Benieuwd naar de ervaringen met deze beugel? Lees dan verder, of neem contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie over de onzichtbare beugel.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Reviews Invisalign® Ervaringen

We hebben door de jaren heen al meerdere patiënten blij mogen maken met een mooi recht gebit. Een aantal van deze resultaten vindt u op de Invisalign® voor en na pagina. Onze trouwe patiënten vinden onder andere dat er tijdens het gehele proces goed naar hen geluisterd wordt. Ook beschikken wij als tandartsen volgens hen duidelijk over veel kennis van het vak, met een optimaal resultaat als gevolg. De meesten van hen vinden het vooral heel erg prettig dat de aligners nagenoeg onzichtbaar zijn en amper pijn veroorzaken, al kan het gebit de eerste weken wat gevoelig zijn. ‘Ik moest de eerste weken wel wennen aan de Invisalign® onzichtbare beugel, maar dat is logisch’ vertelde een van hen.

Ervaringen Tevreden patiënten

We hebben door de jaren heen al vele patiënten blij mogen maken met prachtige resultaten met behulp van een Invisalign® beugel. De resultaten van de behandeling spreken voor zich en we zijn dan ook zeer trots dat we zulke mooie resultaten mogen delen. Bekijk de Invisalign® voor- en na foto’s:

Benieuwd naar meer ervaringen? Wij helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar meer Invisalign® ervaringen van patiënten van Tandheelkundig Centrum Nootdorp? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we meer over de mogelijkheden van een Invisalign® behandeling én laten we u meer voor- en na foto’s zien. Ook laten we u zien wat u in specifieke geval het resultaat kan zijn van een behandeling met een onzichtbare beugel.

Meer weten over ervaringen met de onzichtbare beugel? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie over de Invisalign® beugel. U kunt contact met ons opnemen door uw contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen naar 015 – 285 1000 of een e-mail te sturen naar info@tandarts-nootdorp.nl.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Orthodontie door Tandheelkundig Centrum Nootdorp, Den Haag

 • Hoge beoordeling

  Klanten beoordelen ons met een 9/10

 • Gespecialiseerd tandartspraktijk

  U wordt ontzorgd dankzij onze specialisten

 • Meedenkend

  De gezondheid van uw gebit staat centraal

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Tandartsen werken met liefde en passie

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak