NVOI erkende implantoloog en MSC implantoloog
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Wat kost Invisalign®?

U vraagt zich af wat de kosten van Invisalign® zijn. Deze prijzen voor Invisalign® zijn opgebouwd uit verschillende soorten kosten, waaronder de techniekkosten en de kosten voor de tandarts. Omdat ieder gebit anders is, is het lastig om vaste prijzen te noemen. We bieden vanuit advies van experts pakketten aan die afgestemd zijn op de behandeling die u nodig heeft. In sommige gevallen wordt de Invisalign® behandeling vergoed door uw zorgverzekeringsmaatschappij, maar controleer dit altijd vooraf in uw polis. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de prijs van een Invisalign® onzichtbare beugel en de vergoeding via uw zorgverzekeringsmaatschappij.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Invisalign® Kosten van een doorzichtige beugel?

De kosten van een Invisalign® doorzichtige beugel zijn dus persoonsgebonden en zijn geheel afhankelijk van de behandeling die u nodig heeft voor het behalen van een optimaal resultaat. Zo spelen de complexiteit van de behandeling, de duur van de behandeling en de gekozen Invisalign® Provider een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Om die reden is het dan ook onmogelijk een vaste prijs van een invisible beugel te noemen, maar u ondergaat al een behandeling vanaf € 1.400,00. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een adviesgesprek plaatst. Gedurende dit gesprek komen de verschillende pakketten die we aanbieden aan bod.

 • Invisalign Lite: Maximaal 14 aligners per kaak Tussen 1.400 en 2.500 euro
 • Invisalign Full: Totale behandeling ongeacht aantal aligners Tussen 2.300 en 3.800 euro

Overtuigd? Vraag een adviesgesprek aan

Vraag gerust een adviesgesprek aan. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden van een Invisalign® behandeling, inclusief de kosten van de verschillende Invisalign® pakketten die we aanbieden. Na afloop van dit gesprek heeft u een duidelijk beeld van de behandeling zelf en van het kostenplaatje.

Heeft u in de tussentijd een vraag over de kosten van een doorzichtige beugel voor volwassenen, of over het proces? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Invisalign®. U kunt contact met ons opnemen door uw gegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen naar 015 – 285 1000 of een e-mail te sturen naar info@tandarts-nootdorp.nl. We voorzien u graag van meer informatie.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Orthodontie door Tandheelkundig Centrum Nootdorp, Den Haag

 • Hoge beoordeling

  Klanten beoordelen ons met een 9/10

 • Gespecialiseerd tandartspraktijk

  U wordt ontzorgd dankzij onze specialisten

 • Meedenkend

  De gezondheid van uw gebit staat centraal

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Tandartsen werken met liefde en passie

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak