NVOI erkende implantoloog en MSC implantoloog
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Invisalign®

De Invisalign® aligner is een onzichtbare beugel voor volwassenen. Tandartsen en orthodontisten gebruiken deze beugel als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van uw tanden en kiezen. Met andere woorden: bij scheve tanden wordt een onzichtbare beugel ingezet om de tandstand weer te corrigeren.

Meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of plan online een afspraak in.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tandheelkundig Centrum Nootdorp Gespecialiseerd in orthodontie

Tandheelkundig Centrum Nootdorp is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, daaronder valt ook orthodontie. Omdat wij partner zijn van Invisalign® zijn onze tandartsen bevoegd om de aligners beugels te plaatsen bij volwassenen.

De onzichtbare beugel Wat is de Invisalign® aligner precies?

Dankzij de Invisalign® aligner valt het bijna niemand op dat u een beugel draait. Daardoor wordt het ook wel de onzichtbare beugel genoemd. Dit type beugel kan bijna alle orthodontische problemen verhelpen. Alleen extreme afwijkingen kunnen niet altijd worden opgelost. Echter, in sommige gevallen kunnen deze afwijkingen zelfs beter opgelost worden met de onzichtbare beugel. Mocht dat niet het geval zijn, wordt u doorverwezen naar een gespecialiseerde orthodontist.

Uitneembaar, transparant, dun en van kunststof Beugeltjes over uw tanden en kiezen

De Invisalign® aligner bestaat uit uitneembare en transparante dunne kunststof beugeltjes (aligners) die u over uw tanden en kiezen plaatst. Gedurende de behandeling krijgt u een serie verschillende op maat gemaakte aligners. Om de week (of twee) schuift u een nieuwe set beugeltjes over uw tanden. Zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak. Stap voor stap corrigeren ze zo de positie van uw tanden.

Met deze methode zijn al meer dan 8 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd. De Invisalign® methode wordt al sinds 1998 door tandartsen en orthodontisten gebruikt als orthodontisch hulpmiddel.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

De procedure in beeld Hoe werkt Invisalign®?

Om uit te leggen hoe de onzichtbare beugel van Invisalign® werkt gaan we eerst in op de procedure. Ten eerste worden er afdrukken en foto’s (zogenoemde lichtfoto’s) van uw gebit gemaakt. Die worden weer naar het scancentrum gestuurd. Op basis van die foto’s maakt een computersimulator een video van uw gebit met het verwachte eindresultaat.

De kosten voor deze startfase bedragen €300,00. Wanneer u kiest voor een behandeling met Invisalign® wordt deze prijs met het totale bedrag verrekend.

Een mooi en recht gebit Op maat voor u gemaakt

Vervolgens gaat de procedure verder met het op maat maken van de verschillende aligners. Er wordt een hele serie voor u gemaakt. Deze beugeltjes verschillen steeds een klein beetje van elkaar. Omdat u de aligners steeds één à twee weken draagt voordat u weer nieuwe beugeltjes gebruikt. U wisselt dus iedere keer van beugel. Zo krijgt u uiteindelijk een mooi en recht gebit.

Eenvoudig uitnemen en verwisselen 22 uur per dag dragen

De totale behandeling duurt tussen de drie maanden en twee jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de correctie. U dient de onzichtbare beugel minimaal 22 uur per dag te dragen voor een optimaal resultaat. De aligners zijn eenvoudig zelf uit te nemen en te verwisselen. Als u eet, drinkt of tandenpoetst mag u de beugel uitnemen.

Waarom het een goede oplossing is Wat zijn de voordelen van deze onzichtbare beugel?

✔︎ Het is op maat gemaakt waarbij iedere aligner één periode werkzaam is.

✔︎ De aligners zijn uitneembaar. U kunt dus tijdens de behandeling gewoon eten, drinken en uw gebit schoonhouden.

✔︎ Met de aligners kunt u de virtuele resultaten en het behandelplan bekijken nog voordat de behandeling begint. Zo kunt u zien hoe de tanden staan als de behandeling eenmaal is afgerond.

✔︎ De aligners zijn prettiger te dragen. Een slotjesbeugel kan in de wangen en lippen prikken.

✔︎ De aligners zijn bijna onzichtbaar.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Gespecialiseerde tandarts in Den Haag Invisalign® in Den Haag

Bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp vlakbij Den Haag kunt u terecht voor een Invisalign® behandeling. Onze tandartsen zijn specialisten op dit gebied en plaatsen de beugels op zorgvuldige wijze. Bij de behandelingen maakt de tandarts gebruik van de nieuwste materialen en modernste technieken. Woont u in Den Haag en bent u geïnteresseerd in een Invisalign® behandeling? Maak dan online een afspraak, en breng een bezoek aan onze praktijk.

Het oogverblindende resultaat Invisalign® beugel: de voor en na foto’s

Nieuwsgierig naar het resultaat en eerdere ervaringen? Bekijk dan de voor en na foto’s van mensen die al een Invisalign® beugel gedragen hebben. Zoals u ziet op de voor en na foto’s is het gebit na de Invisalign® behandeling een wereld van verschil. Bovendien stralen de mensen als nooit tevoren, nu ze weer breeduit kunnen lachen.

 

Invisalign® voor en na foto
Invisalign® behandeling in Den Haag

 

De prijzen voor een Invisalign® beugel Wat kost een Invisalign® aligner?

De kosten zijn opgebouwd uit de techniekkosten voor de aligners en de tandartstarieven. Het totaalbedrag is afhankelijk van de gewenste correctie. U heeft al een Invisalign® beugel vanaf deze prijs: €1250,00. Dit is exclusief de periodieke controle van €38,00. De kosten van de beugels betaalt u aan het begin van de behandeling.

De vergoeding van uw zorgverzekeraar is in de meeste gevallen gelijk aan die van een slotjesbeugel. Bekijk voor meer informatie hierover uw polisvoorwaarden.

Of schrijf u in als nieuwe patiënt Plan online een afspraak in

Denkt u dat een Invisalign® beugel een goede oplossing kan zijn voor de afwijkingen aan de stand van uw tanden? Kies er dan voor om een afspraak te maken bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp nabij Den Haag. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen via onze website. Of schrijf u direct in als nieuwe patiënt.

Heeft u vragen over de prijzen van Invisalign® of over de behandeling zelf? Kom dan vrijblijvend met ons in contact. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en vertellen graag meer over de behandelingen die we aanbieden.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Orthodontie door Tandheelkundig Centrum Nootdorp, Den Haag

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Gespecialiseerd tandartspraktijk

  Onze praktijk heeft alle specialisten in huis

 • Meedenkend

  Onze tandartsen denken mee over de gezondheid van uw gebit

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Ons team van tandartsen straalt veel liefde, passie en vakmanschap uit

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak