NVOI erkende implantoloog en MSC implantoloog
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Vergoeding van Invisalign®

Wanneer u kiest voor een behandeling middels Invisalign®, vraagt u zich waarschijnlijk af of u recht heeft op een vergoeding van de Invisalign® beugel van uw zorgverzekeraar. De exacte prijs van de doorzichtige beugel hangt af van de duur van de behandeling, maar ook van de complexiteit. In sommige gevallen worden orthodontie en Invisalign® gedeeltelijk of geheel vergoed, maar dit verschilt per zorgverzekering en zorgverzekeringsmaatschappij. Ga dus voorafgaand aan de behandeling altijd na of u recht heeft op een vergoeding van orthodontie. Wij kunnen u hier indien gewenst ook mee helpen.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Vergoedingen? Vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering

Wanneer de Invisalign® beugel vergoed wordt, wordt de behandeling vergoed vanuit de basis- of aanvullende verzekering. Alleen wanneer er sprake is van bijzonderheden zoals een groeistoornis van de ontwikkeling van het gebit, de mond of de kaak wordt de behandeling vergoed. In sommige gevallen wordt de orthodontie behandeling vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Echter hangt een eventuele vergoeding van orthodontie af van de module die gebruikt wordt. Ook kan de vergoeding verschillen per zorgverzekeraar. Controleer dus altijd bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de Invisalign® beugel.

Meer weten over vergoeding? Wij helpen u graag!

We raden aan om te controleren of u recht heeft op een vergoeding van orthodontie vanuit de basis- of aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Wanneer u vragen heeft over een vergoeding van de beugel of over een factuur, helpen we u graag verder. Neem gerust contact op door te bellen naar te bellen naar 015 – 285 1000 of een e-mail te sturen naar info@tandarts-nootdorp.nl. U kunt ook uw verzoek en contactgegevens achterlaten in het contactformulier.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Orthodontie door Tandheelkundig Centrum Nootdorp, Den Haag

 • Hoge beoordeling

  Klanten beoordelen ons met een 9/10

 • Gespecialiseerd tandartspraktijk

  U wordt ontzorgd dankzij onze specialisten

 • Meedenkend

  De gezondheid van uw gebit staat centraal

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Tandartsen werken met liefde en passie

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak