Tandheelkundig centrum gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp kunt u op professionele wijze uw tanden laten bleken en weer met een frisse, stralende lach naar huis gaan. Wij zorgen voor een duurzaam resultaat, met een behandeling die voor weinig tot geen gevoeligheid zorgt.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Met een stralende lach naar huis Wittere tanden krijgen door uw tanden te bleken

Het is natuurlijk helemaal niet erg om wat gelige tanden te hebben. Toch hebben de meesten onder ons het liefst een stralende lach, met mooie witte tanden. Zo’n mooie glimlach zorgt voor meer zelfvertrouwen en kan er dus voor zorgen dat u wat beter in uw vel gaat zitten. Een manier om wittere tanden te krijgen, is het laten bleken van uw tanden. Door dit bij een tandarts te laten doen bent u verzekerd van een professionele en duurzame behandeling.

Waarom uw tanden laten bleken door Tandheelkundig Centrum Nootdorp?

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Chemisch geactiveerd

  Dus zonder tussenkomst van een warme en oncomfortabele lamp

 • Snel

  Laat mooie resultaten zien in minder dan een uur

 • Veilig

  Weinig tot geen gevoeligheid

 • Duurzaam

  De resultaten van de behandeling gaan lang mee

 • Onderhoud

  Speciale producten voor dagelijks onderhoud van uw gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tanden bleken met een bewezen product Tanden bleken met Zoom

Zoom heeft meer dan 20 jaar ervaring in tandcosmetica en heeft een veilig en klantvriendelijk tandenbleeksysteem ontwikkeld. Het product bevat niet meer dan het cosmetische wettelijk toegestane percentage van 6% aan waterstof peroxide. Zodoende wordt het beschouwd als Non Peroxide.

Veilig en vertrouwd Behandeling die het tandglazuur niet aantast

De werkende stof is Sodium Carbonate Peroxide. Dit is een niet agressieve vorm van actieve zuurstof. Het tast het tandglazuur niet aan maar breekt het diepliggende vuil af een licht het gebit op. Verkleuring is nauwelijks te voorkomen doordat we onze tanden de gehele dag bloot stellen aan factoren zoals koffie, sigaretten en rode wijn. Door deze zeer eenvoudige behandeling worden de tanden in 1 uur drie tot acht tinten lichter, afhankelijk van de basiskleur van uw tanden.

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Meer informatie over tanden bleken? Neem telefonisch contact met ons op via 015 – 285 1000 of per e-mail via info@tandarts-nootdorp.nl. Wilt u voorbeelden zien van restauraties, klik dan hier.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak