fbpx

Tandarts Leidschenveen: alles onder één dak

Zoekt u een kwalitatieve tandarts in Leidschenveen of omgeving met uitstekende beoordelingen? Dan bent u van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. U kunt zich direct inschrijven bij onze tandartspraktijk, en een afspraak maken met de tandarts. Onze praktijk zit zeer dichtbij de wijk Leidschenveen in Den haag.

Met spoed een tandarts nodig? U bent van harte welkom bij ons team! Neem hiervoor contact met ons op.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

De helpende hand voor uw mondhygiëne

Goede mondhygiëne is belangrijk voor uw gezondheid, en natuurlijk wel zo fijn en fris. Gaat u al regelmatig naar de tandarts? Of ‘hoeft’ u eigenlijk nooit? Het feit dat u nu op onze website kijkt, betekent in ieder geval dat u waarde hecht aan uw mondhygiëne. Daar helpt ons team van het mondzorgcentrum u maar al te graag bij.

 

Tandarts in Nootdorp Upenburg Brasserhout Leidschenveen

Uw lach is uw visitekaartje

Poetst u netjes twee of drie keer per dag uw tanden? En flost u regelmatig? Want zo houdt u uw gebit goed schoon. Veel mensen houden zich hier keurig aan, want uw lach is toch uw visitekaartje.

Schone mond verlaagt risico op ziektes en aandoeningen

Echter, de tweejaarlijkse periodieke controle wordt vaak vergeten. Dit hoort óók bij een goede en complete mondverzorging. Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in het lichaam.

Tandarts Leidschenveen – tandheelkundige diensten

Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk. Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijf u daarom nu in bij onze tandartspraktijk voor de regio Leidschenveen en Den Haag. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons team. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons mondzorgcentrum of onze tandartspraktijk.

Teamfoto tandartsen

Tandarts Leidschenveen – onze behandelingen

Tandheelkunde Centrum Nootdorp is een tandarts dichtbij Leidschenveen, Den Haag waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen de meest bekende tandartsbehandelingen. Deze behandelingen zijn echt gericht op het verbeteren of behouden van de gezondheid van uw gebit. Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt die uw tanden en kiezen gezond houden zijn: sealen, vullingen, kronen en bruggen plaatsen, een wortelkanaalbehandeling en CEREC.

“Tandheelkundig Centrum Nootdorp voor een gezond gebit”

calendar_today Maak een afspraak

Esthetische tandheelkunde

Onder esthetische tandheelkunde vallen: orthodontie, facings, tanden bleken en behandelingen met fillers. Esthetische tandheelkunde is ontstaan uit de behoefte om ook het uiterlijk van uw mond en gebit te verbeteren. Tandstandcorrecties, tandenbleken en andere verfraaiingen van het gebit zijn tegenwoordig heel normaal. Dit kunt u gewoon bij ons als esthetische tandarts in Leidschenveen laten uitvoeren.

calendar_today Maak een afspraak

Moderne technieken

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel.

Behandelplan door de tandarts

Kleurverschillen en spleetjes verdwijnen

Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

“Bent u tevreden over uw gebit?”

calendar_today Maak een afspraak

Uw tanden laten bleken

Uiteindelijk kan door voeding de kleur van uw tanden veranderen en daarom is het mogelijk uw tanden te laten bleken. Dit valt onder esthetische tandheelkunde. Met een aantal tinten lichter haalt u weer de kleur van vroeger terug. Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

calendar_today Maak een afspraak

Implantologie

Implantologie staat voor het plaatsen van implantaten zoals kronen en bruggen of overkappingsprotheses op implantanten. Implantaten worden geplaatst wanneer een kies of tand zodanig beschadigd is en verwijderd moet worden. Een implantaat vervangt de missende tand of kies, zodat u geen gaten in uw gebit heeft. Implantanten kunnen ook ingezet worden om een kunstgebit prettig vast te zetten. Hiervoor kunt u ook terecht bij onze praktijk.

calendar_today Maak een afspraak

Mondzorgcentrum: preventie en mondhygiëne

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn werkzaam in ons mondzorgcentrum. En richten zich vooral op de preventie en mondhygiëne. Zo zullen zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

calendar_today Maak een afspraak

Wanneer neemt de mondhygiëniste de behandeling over?

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast wordt er door deze medewerkers een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

“Een mooie glimlach voor het hele gezin!”

Tandarts Leidschenveen – voor kinderen

De praktijk is ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts. Zo leert u ze van jongs af aan dat een tijdig bezoek voor iedereen belangrijk is. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Kindertandarts

calendar_today Maak een afspraak

De juiste voorlichting en preventie

Bij kinderen is het meest voorkomende probleem gaatjes in het melkgebit. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven. En richten we ons op preventie. Ouders worden ingelicht hoe gaatjes voorkomen kunnen worden.

Deze voorlichting bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit. Onze tandartsen in Leidschenveen kunnen goed met kinderen opschieten.

Alles in één tandheelkunde centrum

We noemen onszelf niet voor niets een tandheelkundig centrum, u kunt voor alles bij ons terecht. Van hele uitgebreide bot defecten kunnen fixen tot tandheelkunde op heel hoog niveau. Onze tandartsen en andere specialisten kunnen het. Om deze hoge kwaliteitsvaardigheden te behandelen, hebben ze dan ook veel opleidingen (in het buitenland) gevolgd.

“Tandheelkundig Centrum Nootdorp is een betrouwbaar adres voor uw tanden”

Wortelkanaalbehandelingen en protheses

Naast periodieke gebitscontroles is het tevens mogelijk wortelkanaalbehandelingen uit te laten voeren en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt onze praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten. Voor mensen in Leidschenveen, Den Haag en omgeving is hun tandarts goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

calendar_today Maak een afspraak

Kwaliteitsregister Tandartsen

U komt op een betrouwbaar adres omdat wij aangesloten zijn bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het is voor u als cliënt zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden.

Tandarts Leidschenveen – onze beoordelingen

Een groot aantal van onze vorige of huidige patiënten hebben hun ervaring met ons gedeeld. In de vorm van beoordelingen. Bent u benieuwd wat onze patiënten van ons vonden? De beoordelingen lees je op diverse websites:

Maak een afspraak met de tandarts in Leidschenveen

Afspraak maken

Wilt u zich bij onze tandarts nabij Leidschenveen, Den Haag inschrijven en een afspraak maken? Dat kan direct online via het inschrijfformulier op onze website. Bellen voor een afspraak kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom in ons tandheelkundig centrum.

Tandheelkundig Centrum Nootdorp is een veelzijdige praktijk. Iedereen is van harte welkom, ongeacht de klachten. Wilt u graag wisselen van tandarts in Leidschenveen? Kom dan langs in onze tandartsenpraktijk. Of meldt u zich direct aan via info@tandarts-nootdorp.nl of neem contact op door te bellen naar 015 285 1000.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts Ypenburg | Esthetische tandheelkunde | Implantologie | Algemene tandheelkunde