Tandartspraktijk gevestigd nabij Leidschenveen
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Tandarts Leidschenveen

Zoekt u een kwalitatieve tandarts in Leidschenveen of omgeving met uitstekende beoordelingen? Dan bent u van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. U kunt zich direct inschrijven bij onze tandartspraktijk, en een afspraak maken met de tandarts. Wij herbben alles onder één dak. Onze praktijk zit zeer dichtbij de wijk Leidschenveen in Den haag.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Waarom kiezen voor onze tandarts nabij Leidschenveen?

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Gespecialiseerd

  Onze praktijk heeft alle specialisten in huis

 • Meedenkend

  Wij denken mee over de gezondheid van uw gebit

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Ons team straalt veel liefde, passie en vakmanschap uit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Uw lach is uw visitekaartje De helpende hand voor uw mondhygiëne

Poetst u netjes twee of drie keer per dag uw tanden? En flost u regelmatig? Want zo houdt u uw gebit goed schoon. Veel mensen houden zich hier keurig aan, want uw lach is toch uw visitekaartje.

Goede mondhygiëne is belangrijk voor uw gezondheid, en natuurlijk wel zo fijn en fris. Gaat u al regelmatig naar de tandarts? Of ‘hoeft’ u eigenlijk nooit? Het feit dat u nu op onze website kijkt, betekent in ieder geval dat u waarde hecht aan uw mondhygiëne. Daar helpt ons team van het mondzorgcentrum u maar al te graag bij.

Het belang van een schone mond Schone mond verlaagt risico op ziektes en aandoeningen

Echter, de tweejaarlijkse periodieke controle wordt vaak vergeten. Dit hoort óók bij een goede en complete mondverzorging. Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in het lichaam.

Alle diensten onder één dak Tandarts Leidschenveen – tandheelkundige diensten

Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk. Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijf u daarom nu in bij onze tandartspraktijk voor de regio Leidschenveen en Den Haag. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons team. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons mondzorgcentrum of onze tandartspraktijk.

Wat we voor u kunnen betekenen Tandarts Leidschenveen – onze behandelingen

Tandheelkunde Centrum Nootdorp is een tandarts dichtbij Leidschenveen, Den Haag waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Behandelingen met moderne technieken Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen de meest bekende tandartsbehandelingen. Deze behandelingen zijn echt gericht op het verbeteren of behouden van de gezondheid van uw gebit. Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt die uw tanden en kiezen gezond houden zijn: sealen, vullingen, kronen en bruggen plaatsen, een wortelkanaalbehandeling en CEREC.

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel.

Stralende lach met een mooi gebit Esthetische tandheelkundee

Onder esthetische tandheelkunde vallen: orthodontie, facings, tanden bleken en behandelingen met fillers. Esthetische tandheelkunde is ontstaan uit de behoefte om ook het uiterlijk van uw mond en gebit te verbeteren. Tandstandcorrecties, tandenbleken en andere verfraaiingen van het gebit zijn tegenwoordig heel normaal. Dit kunt u gewoon bij ons als esthetische tandarts in Leidschenveen laten uitvoeren.

Correcties aanbrengen Kleurverschillen en spleetjes verdwijnen

Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Mooie, witte tanden Uw tanden laten bleken

Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Kronen en bruggen plaatsen Implantologie

Implantologie staat voor het plaatsen van implantaten zoals kronen en bruggen of overkappingsprotheses op implantanten. Implantaten worden geplaatst wanneer een kies of tand zodanig beschadigd is en verwijderd moet worden. Een implantaat vervangt de missende tand of kies, zodat u geen gaten in uw gebit heeft. Implantanten kunnen ook ingezet worden om een kunstgebit prettig vast te zetten. Hiervoor kunt u ook terecht bij onze praktijk.

Beter voorkomen dan genezen Mondzorgcentrum: preventie en mondhygiëne

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn werkzaam in ons mondzorgcentrum. En richten zich vooral op de preventie en mondhygiëne. Zo zullen zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Een team dat samenwerkt Wanneer neemt de mondhygiëniste de behandeling over?

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast wordt er door deze medewerkers een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Ook voor kinderen Tandarts Leidschenveen

De praktijk is ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts. Zo leert u ze van jongs af aan dat een tijdig bezoek voor iedereen belangrijk is. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Zelf leren je gebit te onderhouden De juiste voorlichting en preventie

Bij kinderen is het meest voorkomende probleem gaatjes in het melkgebit. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven. En richten we ons op preventie. Ouders worden ingelicht hoe gaatjes voorkomen kunnen worden.

Deze voorlichting bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit. Onze tandartsen in Leidschenveen kunnen goed met kinderen opschieten.

U kunt voor alles bij ons terecht Alles in één tandheelkunde centrum

We noemen onszelf niet voor niets een tandheelkundig centrum, u kunt voor alles bij ons terecht. Van hele uitgebreide bot defecten kunnen fixen tot tandheelkunde op heel hoog niveau. Onze tandartsen en andere specialisten kunnen het. Om deze hoge kwaliteitsvaardigheden te behandelen, hebben ze dan ook veel opleidingen (in het buitenland) gevolgd.

Reguliere en speciale tandheelkunde Wortelkanaal behandelingen en protheses

Naast periodieke gebitscontroles is het tevens mogelijk wortelkanaalbehandelingen uit te laten voeren en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt onze praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten. Voor mensen in Leidschenveen, Den Haag en omgeving is hun tandarts goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

Kennis en vakmanschap Kwaliteitsregister Tandartsen

U komt op een betrouwbaar adres omdat wij aangesloten zijn bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het is voor u als cliënt zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden.

Onze cliënten zijn blij met ons Tandarts Leidschenveen – onze beoordelingen

Een groot aantal van onze vorige of huidige patiënten hebben hun ervaring met ons gedeeld. In de vorm van beoordelingen. Bent u benieuwd wat onze patiënten van ons vonden? De beoordelingen lees je op diverse websites:

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Een veelzijdige praktijk in Nootdorp waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

Wilt u zich bij onze tandarts nabij Leidschenveen, Den Haag inschrijven en een afspraak maken? Dat kan direct online via het inschrijfformulier op onze website. Bellen voor een afspraak kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom in ons tandheelkundig centrum.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk nabij Leidschenveen

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak bij onze tandarts nabij Leidschenveen

calendar_today Maak een afspraak

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts Ypenburg | Esthetische tandheelkunde | Implantologie | Algemene tandheelkunde