NVOI erkende implantoloog en MSC implantoloog
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Invisalign®: voor en na

Invisalign® zorgt voor uitstekende resultaten. De voor- en na foto’s spreken voor zich. U draagt een aantal aligners die uw gebit geleidelijk aan corrigeren, zodat ze in de gewenste stand komen te staan. Deze Invisalign® beugel valt bijna niet op en de behandeling is geheel pijnloos. Iedere 2 weken krijgt u een nieuwe doorzichtige beugel toegestuurd komt u een stap dichter bij het gewenste eindresultaat: een recht gebit. Bekijk de voor- en na foto’s en neem contact op voor het aanvragen van een adviesgesprek.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Duur van de behandeling Hoe lang duurt Invisalign®

Hoe lang u een Invisalign® beugel moet dragen, is geheel afhankelijk van de complexiteit van de behandeling. Sommige mensen hoeven slechts 5 maanden een beugel ofwel aligner te dragen om het resultaat naar wens te behalen, terwijl sommige mensen de Invisalign® aligners 16 maanden moeten dragen. De duur van de behandeling is korter dan bij iedere andere beugel en zorgt voor een goed resultaat. U draagt iedere 2 weken een nieuwe aligner, totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Ervaringen Tevreden patiënten

We hebben door de jaren heen al vele patiënten blij mogen maken met prachtige resultaten met behulp van een Invisalign® beugel. De resultaten van de behandeling spreken voor zich en we zijn dan ook zeer trots dat we zulke mooie resultaten mogen delen. Bekijk de Invisalign® voor- en na foto’s:

Meer weten? Wij helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Invisalign® beugel? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie, of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek geven we u graag een duidelijk beeld van de resultaten die we in uw situatie kunnen behalen met gebruik van Invisalign® aligners.

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button, door te bellen naar 015 – 285 1000 of een e-mail te sturen naar info@tandarts-nootdorp.nl. Het is ook mogelijk om uw vraag over Invisalign® beugel en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Orthodontie door Tandheelkundig Centrum Nootdorp, Den Haag

 • Hoge beoordeling

  Klanten beoordelen ons met een 9/10

 • Gespecialiseerd tandartspraktijk

  U wordt ontzorgd dankzij onze specialisten

 • Meedenkend

  De gezondheid van uw gebit staat centraal

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Tandartsen werken met liefde en passie

Een veelzijdige praktijk waar iedereen welkom is.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak