Tandheelkundig centrum gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Kindertandheelkunde

Een tijdig bezoek aan de tandarts is belangrijk voor ieders gebit, dus ook voor uw kinderen. Onze praktijk is speciaal gericht op kinderen van 2 t/m 17 jaar. Kortom: een kindvriendelijke tandartsenpraktijk!
Ons advies is dan ook om uw kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de tandarts voor controle. Hoe kunt u uw kind hier het best op voorbereiden?

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Kindertandheelkunde Nootdorp

Bereid uw kind voor

Bereid uw kind voor op het eerste bezoek aan de tandartsenpraktijk. Vertel dat hij of zij mee mag naar de tandarts. Leg enthousiast uit wat daar allemaal te zien is, zoals een mooie stoel, een grote lamp en een meneer of mevrouw in een blauwe jas. Vertel daarnaast dat de tandarts deze of anders een volgende keer ook in zijn of haar mond wil kijken, net zoals dit bij uzelf gebeurt. Ons advies is om de nieuwsgierigheid van uw kind te prikkelen, vanuit de gedachte dat een tandartsbezoek normaal is en erbij hoort.

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Chemisch geactiveerd

  Dus zonder tussenkomst van een warme en oncomfortabele lamp

 • Snel

  Laat mooie resultaten zien in minder dan een uur

 • Veilig

  Weinig tot geen gevoeligheid

 • Duurzaam

  De resultaten van de behandeling gaan lang mee

 • Onderhoud

  Speciale producten voor dagelijks onderhoud van uw gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Welke behandeling kunt u verwachten bij uw kind?

Het meest voorkomende probleem bij kinderen met een melkgebit zijn gaatjes (cariës). Onze behandeling is daarom met name op preventie en voorlichting gericht.
Belangrijk voor u is om te weten hoe gaatjes voorkomen kunnen worden, daarom wordt u uitgebreid geïnformeerd over het poetsen van het gebit van uw kind en indien nodig krijgt u ook advies over voeding. Voeding kan namelijk veel invloed hebben op de gezondheid van het gebit van uw kind.

Meer informatie over kindertandheelkunde? Neem telefonisch contact met ons op via 015 – 285 1000 of per e-mail info@tandarts-nootdorp.nl.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak