Tandartspraktijk gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT

Tandarts in Nootdorp

Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van je gebit. Met verschillende tandheelkundige diensten kan onze tandarts in Nootdorp, samen met jou, werken aan een gezond gebit. Schrijf je daarom nu in bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Hier kun je terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Waarom kiezen voor onze tandarts in Nootdorp?

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Gespecialiseerd

  Onze praktijk heeft alle specialisten in huis

 • Meedenkend

  Wij denken mee over de gezondheid van uw gebit

 • Spoed

  We zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen

 • Garantie

  Garantie op de hoogste kwaliteit dienstverlening

 • Gepassioneerd team

  Ons team straalt veel liefde, passie en vakmanschap uit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Verbeter je mondhygiëne Schone mond verlaagt risico op ziektes en aandoeningen

We hebben het allemaal geleerd: twee keer per dag, twee minuten tandenpoetsen. Een hele grote groep mensen houdt zich hier dan ook keurig aan. Maar wat men vaak vergeet is dat twee keer per jaar een periodieke controle bij de tandarts óók hoort bij een goede mondverzorging. Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in je lichaam.

Alle tandheelkundige behandelingen onder één dak Tandheelkunde

Naast periodieke gebitscontroles is het tevens mogelijk wortelkanaalbehandelingen uit te laten voeren en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt de praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten en voor mensen in Nootdorp en omgeving is de praktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Je komt op een betrouwbaar adres omdat de tandarts voor regio Ypenburg aangesloten is bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het aanbod is ruim: tandheelkundige behandelingen, implantologie en esthetische tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, tanden bleken, orthodontie, facings en fillers. Het is zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden.

Tandarts voor kinderen vanaf 2 jaar Tandheelkunde kinderen

De praktijk is ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts en leer je ze van jongs af aan dat een tijdig bezoek voor iedereen belangrijk is. Bij kinderen is het meest voorkomende probleem gaatjes in het melkgebit. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven en richten we ons op preventie.

Ouders worden ingelicht hoe gaatjes voorkomen kunnen worden. Deze voorlichting bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Beter voorkomen dan genezen Preventie en mondhygiëne

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn ook werkzaam in de tandartspraktijk in Nootdorp en richten zich vooral op de preventie. Zo zullen zij je informeren over hoe je gaatjes kunt voorkomen en hoe je je tandvlees gezond kunt houden.

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast wordt er door deze medewerkers een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Stralende lach met een mooi gebit Esthetische tandheelkunde

Waar voorheen de focus lag op alleen de functie van het gebit, is er in de huidige moderne tijd ook steeds meer ruimte gekomen voor het uiterlijk. Om je gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van je tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel. Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van je tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Uiteindelijk kan door voeding de kleur veranderen en daarom is het mogelijk je tanden te laten bleken. Met een aantal tinten lichter haal je weer de kleur van vroeger terug. Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kun je terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

Een veelzijdige praktijk in Nootdorp waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk in Nootdorp

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak bij onze tandarts in Nootdorp

calendar_today Maak een afspraak