Tandheelkundig centrum gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Esthetische tandheelkunde

Naast de functie van uw gebit is zeker in onze moderne tijd het uiterlijk van ons gebit steeds belangrijker geworden. In onze praktijk bieden wij alle moderne technieken aan om uw gebit te verfraaien. Tot deze technieken behoren:

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Tandstand correctie: Invisalign®

Indien u afwijkingen heeft aan de stand van uw tanden dan kan dit gecorrigeerd worden met behulp van een doorzichtige beugel: Invisalign®. Met deze beugel kunnen bijna alle orthodontische problemen verholpen worden, alleen extreme afwijkingen kunnen niet altijd worden opgelost en dan wordt u doorverwezen naar een gespecialiseerde orthodontist. Echter, in sommige gevallen kunnen afwijkingen zelfs beter worden opgelost met Invisalign®.

Hoe werkt Invisalign®?

Invisalign® is een doorzichtige beugel gemaakt van kunststof. Hij is dun, transparant en uitneembaar. Invisalign® is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.
Wanneer u kiest voor Invisalign® dan ziet de procedure er als volgt uit:

Er worden afdrukken en foto’s (zgn. lichtfoto’s) van uw gebit gemaakt welke naar het scancentrum worden gestuurd. Op basis hiervan maakt een computersimulator een filmpje van uw gebit met het verwachte eindresultaat. De kosten van deze startfase bedragen € 300. Wanneer u kiest voor een behandeling met Invisalign® wordt dit bedrag met het totale bedrag verrekend.
De totale behandeling duurt tussen de drie maanden en twee jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de correctie. Ongeacht de duur van de behandeling wisselt u iedere twee weken van beugel. Voor een optimaal resultaat moeten de beugels wel 22 uur per dag gedragen worden.

De kosten van een behandeling met Invisalign® bedragen tussen de € 550 en € 2.200, exclusief de periodieke controles van € 38. De kosten van de beugels betaalt u aan het begin van de behandeling.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling of heeft u een vraag; klik dan hier.

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Chemisch geactiveerd

  Dus zonder tussenkomst van een warme en oncomfortabele lamp

 • Snel

  Laat mooie resultaten zien in minder dan een uur

 • Veilig

  Weinig tot geen gevoeligheid

 • Duurzaam

  De resultaten van de behandeling gaan lang mee

 • Onderhoud

  Speciale producten voor dagelijks onderhoud van uw gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Verfraaiing van uw gebit (facings)

Een facing wordt vaak gebruikt om uw tanden te verfraaien. Kleurverschillen, de stand van uw tanden en spleetjes tussen uw tanden zijn hiervoor redenen.
Een facing is een zeer dunne porseleinen laag die alleen het zichtbare gedeelte aan de voorkant bedekt. Daarom valt een facing onder een minimale restoratieve behandeling.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling of heeft u een vraag; klik dan hier.

Tanden bleken

Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van hun gebit. Door koffie, thee en bepaalde voeding kan het glazuur van uw tanden door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan zichtbaarder. Als dit het geval is, is het bleken van uw tanden een goede optie. Uw tanden  worden enkele tinten lichter en krijgen weer meer de natuurlijke kleur van vroeger.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling of heeft u een vraag; klik dan hier.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak