email -->

Op zoek naar een goede tandarts in de regio Den Haag?

Door tcn, Geplaatst onder: Algemeen Reacties: Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een goede tandarts in de regio Den Haag?

Maak een afspraak met de tandarts in Leidschenveen

Op zoek naar een goede tandarts in de regio Den Haag?

Bent u op zoek naar een goede tandarts in de regio Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Zoals de naam al aangeeft zijn wij gevestigd in Nootdorp. Met ons hele team staan wij voor u klaar en hebben wij alle tandheelkundige mogelijkheden in huis. Wij maken gebruik van de nieuwste materialen en moderne technieken zodat wij u de beste zorg kunnen bieden!

Onze praktijk en ons team

Onze moderne tandartspraktijk in Nootdorp bestaat uit vijf behandelkamers en een team bestaande uit drie tandartsen, twee (paro)preventie-assistenten en een praktijkmanager. Wij staan met enthousiasme voor u klaar en blijven ons verbeteren door het volgen van cursussen en nascholing. Omdat wij liefde voor ons vak hebben, blijven we onszelf verdiepen in ons vakgebied.

Daarnaast is communicatie één van de belangrijkste onderdelen van een goede behandeling en samenwerking. Vandaar dat het gehele team de Nederlandse taal goed beheerst, maar u ook in andere talen te woord kan staan. Wij vinden het heel erg belangrijk dat we elkaar goed begrijpen want dan kunnen wij de beste zorg bieden.

Dit is onze tandheelkunde

 of praBij ons in de praktijk voeren wij alle tandheelkundige behandelingen uit waarmee we uw gebit gezond kunnen houden. Als u cliënt bij ons wordt, dan beginnen we met een intake. Hiermee kunnen we een goed beeld van uw gebit krijgen. Vanuit daar wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Al onze tandartsen zijn zeer kundig in het behandelen van gaatjes en het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Hiernaast hebben we verschillende specialismen zoals het vervaardigen van kunstgebitten of kroon- en brugwerk. Met behulp van de restauratiemethode CEREC kan dit zelfs in één behandeling!

Het is ook belangrijk om kinderen op tijd mee te nemen naar de tandarts, bij hen richten we ons voornamelijk op preventie en voorlichting. In het geval van een behandeling, worden alle stappen rustig doorgenomen en eerst voorgedaan, zodat het kind goed voorbereid is op de echte uitvoering.

Binnen ons team hebben we ook een erkende implantoloog. Voor het vervangen van een tand of kies met een implantaat, hoeven we u dus niet extern te verwijzen. Deze behandeling wordt uitstekend uitgevoerd binnen onze praktijk.

Hierdoor heeft onze praktijk de unieke mogelijkheid om complexe tandheelkundige handelingen of implantologische handelingen geheel binnen onze praktijk uit te voeren. Alle zorg vind dus bij één en dezelfde partij plaatst waardoor u geen andere locaties hoeft te bezoeken.

 

Het esthetische aspect

Daarnaast kunnen wij ook veel doen op het gebied van de esthetische tandheelkunde, dit zijn gezonde en mooie tanden! Als u bijvoorbeeld niet tevreden bent met de stand van de tanden of kiezen, dan kunnen we een orthodontische behandeling uitvoeren. Wanneer het kan, gebruiken wij hierbij Invisalign. Hierbij draagt u een dunne, doorzichtige en uitneembare beugel die u elke twee weken verwisselt. Zo worden de tanden en kiezen steeds een beetje meer naar de gewenste stand verplaatst. Zonder dat u met slotjes loopt.

Wanneer u de vorm of de kleur van uw voortanden wilt aanpassen, dan kan dit met facings. Hierbij wordt een dun schildje met de gewenste kleur en vorm over uw tanden geplaatst. De kleur kan ook aangepast worden door de tanden te bleken. Zo krijgen uw tanden weer de natuurlijke kleur van vroeger.

Wanneer er een tandheelkundige indicatie voor is, dan kunnen wij u ook helpen met fillers. Dit doen wij alleen wanneer de situatie hier om vraagt.

Ook preventie vinden wij belangrijk

Om uw mond zo gezond mogelijk te houden of te krijgen, doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te stimuleren hierbij. Zo richten wij ons ook veel op preventie, want voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Bij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten kunt u terecht voor een gebitsreiniging, voorlichting over verzorging van uw gebit en het aanbrengen van gebit beschermende middelen.

Patiënt worden bij Tandheelkunde Centrum Nootdorp

Wilt u cliënt worden bij ons in de praktijk? Dan kunt u zich via onze website gemakkelijk inschrijven. Natuurlijk kan u ook bij ons binnenlopen om u zelf in te schrijven of eventuele vragen te stellen. U kunt ons vinden aan de Dorpstraat 6 in Nootdorp of ons bereiken op telefoonnummer 015 – 285 1000.

Reacties zijn gedeactiveerd voor dit bericht.