Tandheelkundig centrum gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Facings

Facings al vanaf 600 euro!

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien. Kleur, vorm en standherstel, met minimale invasieve behandelingen.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Facings Nootdorp

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Zo kan hij de vorm of de kleur van een tand veranderen. Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een facing of direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op via 015 – 285 1000 of per e-mail info@tandarts-nootdorp.nl.

 • Hoge beoordeling

  Wij zijn met een 9/10 beoordeeld op Zorgkiezer.nl

 • Chemisch geactiveerd

  Dus zonder tussenkomst van een warme en oncomfortabele lamp

 • Snel

  Laat mooie resultaten zien in minder dan een uur

 • Veilig

  Weinig tot geen gevoeligheid

 • Duurzaam

  De resultaten van de behandeling gaan lang mee

 • Onderhoud

  Speciale producten voor dagelijks onderhoud van uw gebit

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Hoe lang gaat een facing mee?

Een facing gaat gemakkelijk vijftien jaar mee. Na het plaatsen van een facing is uw tand net zo sterk als uw eigen tanden. Ook kunt weer in een appel bijten zonder dat er een stuk afspringt, er is geen verkleuring mogelijk. We maken ze levendig en natuurlijk mogelijk. Het valt absoluut niet op dat er een facing is gemaakt waardoor u de natuurlijke uitstraling behoudt.

Waaruit bestaat de behandeling voor een facing?

Het aanbrengen van een facing verloopt in een aantal stappen. Een facing van composiet brengt de tandarts in één behandeling aan. Een porseleinen facing wordt in een esthetische tandtechnisch laboratorium gemaakt. Daarvoor moet u minstens tweemaal naar uw tandarts.

Meer informatie over kindertandheelkunde? Neem telefonisch contact met ons op via 015 – 285 1000 of per e-mail info@tandarts-nootdorp.nl.

Voor nieuwe patiënten

Schrijf je nu in bij onze tandartspraktijk

Inschrijven

Voor al ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak

calendar_today Maak een afspraak