Vacature: Praktijkmanager 30 uur

Onze praktijk heeft behoefte aan een praktijkmanager die het liefst 5 dagen per week aanwezig is en verantwoordelijk is voor de interne organisatie van de tandartspraktijk. Tandheelkundig Centrum Nootdorp is een moderne praktijk met vijf behandelkamers die een totaalpakket aan mondzorg aanbiedt voor kinderen en volwassenen. Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je een sterke en enthousiaste persoonlijkheid, proactief en communicatief sterk? Lees dan snel verder!

Jouw functie

  • Je zorgt dat alles goed loopt en brengt structuur aan in de praktijk en houd je bezig met onderwerpen als personeelsmanagement (o.a. beoordelings en functioneringsgesprekken en het bijhouden van personeelsdossiers), interne procesverbetering, innovatie en kwaliteit, behandelplannen en begrotingen.
  • Je zorgt voor een prettig werkklimaat waarbij jouw collega’s doen waar ze het beste in zijn. Je bent het aanspreekpunt, signaleert knelpunten en

durft het team aan te spreken op houding en gedrag.

  • Je maakt de planning (agenda) en ziet er op toe dat de protocollen goed worden nageleefd.
  • Je houd je ook bezig met de marketing van de praktijk zoals het beantwoorden van reviews, het promoten van de praktijk, het bijhouden van LinkedIn en de website.

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Je hebt bij voorkeur een HBO achtergrond en ervaring opgedaan als praktijkmanager
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten en natuurlijk overwicht en bij voorkeur ervaring opgedaan binnen de tandheelkunde.

Wat hebben we jou te bieden?

Ons team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde en professionele medewerkers die hun kennis bijhouden door middel van cursussen en nascholing. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en worden in overleg vastgesteld.

Interesse?

Meer informatie over deze vacature of wil jij solliciteren? Neem telefonisch contact met ons op via 0624246596 of per e-mail dijkvanmarcel@gmail.com.