Tandheelkundig centrum gevestigd in Nootdorp
Dorpstraat 6, 2631 CT, Nootdorp

Behandelingen met fillers

Of het nu gaat om het verzachten van kraaienpootjes en rimpels, het corrigeren van diepe plooien of fronsrimpels, dan is dit de aangewezen schoonheidsbehandeling.

Wilt u vollere lippen of lippen die heerlijk zacht aanvoelen? Dan zijn de behandelingen van Restylane® ideaal. Onweerstaanbaar zachte lippen zijn niet uitsluitend weggelegd voor jonge mensen of mensen met goede genen. Dit is iets voor iedereen.

Na een gratis consult kunnen wij u meer vertellen over de kosten.

Inschrijven calendar_today Maak een afspraak

Restylane®

De innovatieve nieuwe lipproducten van Restylane® zijn zo samengesteld dat ze de jeugdigheid van uw lippen herstellen , ze geven uw lippen een herstellende boost en laten u weer helemaal stralen. Natuurlijk onweerstaanbaar. Onweerstaanbaar zacht.

Met een lipbehandeling van Restylane® wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd , de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één simpele verjongingsbehandeling. Zelfs een kleine verandering kan een groot verschil maken.

Algemene informatie over Fillers

De nieuwe innovatieve producten zorgen voor een subtiele maar zichtbare verbetering en bovenal een natuurlijk resultaat. Of de focus nu ligt op subtiele lipvergroting of op zachtere en gladdere lippen, een natuurlijk eindresultaat staat steeds voorop.

De meeste Restylane-producten zijn bijzonder flexibel en kunnen op verschillende delen van het gezicht worden toegepast, maar de nieuwe Restylane-lipproducten zijn specifiek aangepast aan het gevoelige weefsel van de lippen.

Productinformatie

De twee nieuwe Restylane-producten voor lippen – Restylane® Lip Volume en Restylane® Lip Refresh – integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen en gaan een snelle afbraak van het product tegen.

Restylane® lip volume

Dit is het nieuwste product in de filler-productlijn van Restylane®. Restylane® Lip Volume zorgt voor meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume.

Restylane® lip volume

Dit is het nieuwste product in de filler-productlijn van Restylane®. Restylane® Lip Volume zorgt voor meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume.

Restylane® lip refresh

Dit nieuwe product in de skinbooster-productlijn van Restylane® is speciaal ontwikkeld voor de lippen. Het herstelt de hydrobalans en verjongt de lippen. Restylane® Lip Refresh zorgt voor een jongere look, geeft de lippen meer glans en zachtheid en mooiere contouren zonder grote veranderingen in het volume. Dit product is geschikt voor vrouwen en mannen die niet specifiek op zoek zijn naar aantoonbaar meer volume en die zonder Restylane® Lip Refresh geen lipbehandeling zouden overwegen. Wilt u gezonde lippen die er direct jeugdiger uitzien? Dan is dit product ideaal voor u.

De tarieven van onze producten

Azzalure (botox):

  • 1 zone – €100,-
  • 2 zones – €175,-
  • 3 zones – €250,-

Restylane fillers:

  • €420,- per ml

Meer informatie over fillers? Neem telefonisch contact met ons op via 015 – 285 1000 of per e-mail info@tandarts-nootdorp.nl of plan hieronder direct een afspraak.