email -->

Alle disciplines in huis voor het plaatsen van een implantaat in Den Haag

Door tcn, Geplaatst onder: Algemeen Reacties: Reacties uitgeschakeld voor Alle disciplines in huis voor het plaatsen van een implantaat in Den Haag

implantaten den haag

Alle disciplines in huis voor het plaatsen van een implantaat in Den Haag

Het kan zo zijn dat uw tanden of kiezen dusdanig beschadigd zijn, dat deze niet meer te redden zijn. In zo’n geval heeft de tandarts meerdere opties om uw gebit weer functioneel en/of mooi te maken.

Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van een implantaat met daarop een kroon of brug. Hieraan zitten verschillende voordelen, omdat de omringende tanden/ kiezen niet beslepen hoeven te worden en het feit dat uw gebit net zo functioneel is als met natuurlijke tanden.

Normaliter zijn er veel verschillende behandelaren betrokken bij het traject waarbij oude tanden (tandresten) worden verwijderd en implantaten, kronen en/ of bruggen geplaatst worden. Dit kan gezien worden als een nadeel. Dit is in onze praktijk niet het geval!

Onze praktijk is in de unieke gelegenheid om al deze disciplines in huis uit te voeren. Dit betekent dat u voor het volledige traject bij ons terecht kunt. U hoeft geen andere locaties te bezoeken en er zijn geen overdrachten met andere specialisten. Hierdoor is een traject sneller en comfortabeler.

Wij vertellen u hier graag meer over.

Vooronderzoek en behandelplan

Wanneer u bij ons komt omdat u overweegt om een implantaat te nemen, dan onderzoeken wij allereerst wat voor u de beste oplossing is. Wat heeft uw gebit nodig en welke mogelijkheden zijn er?

Is er bijvoorbeeld voldoende bot aanwezig om het implantaat in te plaatsen? En wanneer dit niet zo is, op welke wijze kunnen wij dit bot opbouwen?

Door dit te onderzoeken, krijgen we niet alleen een goed beeld van de mogelijkheden en het mogelijke tijdsverloop van het traject, maar ook een inschatting van de kosten.

U weet dus vooraf waar u aan toe bent, zowel wat betreft de duur van het traject als wat betreft de kosten en de vergoedingen door de zorgverzekeraar.

Het plaatsen van het implantaat

Wanneer er duidelijk is welk implantaat geschikt is en wanneer uw kaakbot klaar is om het implantaat te ontvangen, dan plaatst onze implantoloog het implantaat.

Deze handelingen worden bij ons in onze eigen praktijk in Nootdorp, nabij Den Haag, uitgevoerd.

Wanneer het implantaat in goede orde is geplaatst, heeft dit enkele weken tot maanden nodig om goed vast te groeien. In deze periode raakt het implantaat steeds vaster verankerd in het kaakbot. We begeleiden u tijdens deze periode in hoe u uw mond zo goed mogelijk schoon kunt houden zodat de genezing optimaal is.

Het plaatsen van de kroon of brug op het implantaat

Het implantaat fungeert als de wortel van een tand. Hier bovenop kan een kunstelement worden geplaatst. Dit element vervaardigen wij zelf in onze kliniek. Dit doen wij in overleg met u, zodat uw nieuwe tand of kies er precies zo uitziet als u wilt.

Wij zorgen voor een natuurlijke kleur en vorm die goed past bij de rest van uw gebit, zodat het geheel er natuurlijk uitziet.

Het maken van de kroon of brug, gebeurt volledig in onze praktijk. U hoeft hiervoor dus niet naar een andere locatie of naar andere behandelaren. Hierdoor blijven de lijntjes kort, wat de kwaliteit van het resultaat ten goede komt.

Nadat de brug of kroon is geplaatst, zien wij u graag nog terug voor een nacontrole, zodat we er zeker van zijn dat u volledig tevreden bent met het resultaat.

Implantologie in Den Haag bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp

Onze praktijk heeft alle specialisten om hier het hele traject uit te voeren. Dit betekent dat u altijd dezelfde contactpersonen heeft en dat u niet naar andere locaties hoeft te gaan. Hierdoor wordt geen tijd verspild met wachten of eventuele miscommunicaties.

Dit merkt u in de duur en de kwaliteit van onze implantaten en bruggen/kronen.

We komen heel graag met u in contact wanneer u behoefte heeft aan advies of al een implantaat overweegt. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een eerste afspraak.

Reacties zijn gedeactiveerd voor dit bericht.